anak songsang sikit..

Hai momy2 semua...nak tanya sikit lha pada momy2 yg pernah alami ank songsang dalam perut...sy bru 28 minggu..haritu ada buat scran dokter cakap kepala baby kt bawah tp songsang sikit belah kanan...macam mana tu..bahaya tk...nie ank no 2

1 Trả lời

Awal lg sis...baby masih bpusing2 dlm perut..kalo 35 weeks msh songsang tu yg perlu kita risau kn dan slalu nurse n dokt kk akn refer pakar kat hosp...

5y trước

Oooooo....terima kasih iye bgi tahu..alhamdulillah lega rse nye dpt jawapan