konfius

Hai momy2 ,saya da keliru sikit,...mengandung 8week+ tp saya da kluar warna kuning apa ya momy? Adakh keputihan atau benda lain?saya serta kn gn gmbr skli ...maaf jika kotor sikit ...

konfius
6 Các câu trả lời

Saya rasa tu bukan colour darah la...sbb saya pun mcam tu jugak sampai skrang mengandung 7 bulan pun ada lagi keluar..... kalau keluar sakit pergi hospital tapi kalau dia keluar mcam tu tak sakit tak kot..sbb mmg selalunya pregnant mmg mcam tu nurse cakap keputihan tu biasa tapi kena slalu tukar2 pakai biar kita selesa

5y trước

Ye sis ,...sya dh pergi cek tdi,doktor pun ckp keputihan sbb sya sllu minum ais dan sejuk .....dia larang sya minum air ais ssgt .....😅

Spoting blood. Ada yg normal masa awal preggy . Ada yg x normal. If d ikuti sakit perut, kuar darah mcm nk period tu, trus jumpa doc

Cm darah jek sis.. Hope evytg ok..

ni mcm darah je.. x p hsptl??

5y trước

alamak... kita suka air sejuk.. panass wooo skrg😅

Sya pn penah keluar mcm ni..

5y trước

Yeke sis apa tu ye

ate ta ke hospital ke try tanya

5y trước

Tgh cek sekarang sis