Perut Berbulu

Hai momy2.. Nak tanya, normal ker kalau perut berbulu masa hamil? Sblm ni tak da pun bulu2.. Ni masuk bulan ke 5,haa ketara dah bulu2 d perut... Risau pula sbb ni 1st pregnancy..

6 Các câu trả lời

saya lain pulak ceritanya... kening makin menipis & hampir tak nmpk 😂 adik selalu tegur, mana pergi keningnya? pregnant mmg hilang semua bulu je?? sabo jelaa... 😆

yes normal.. i kat bawah pusat siap panjang betul bulu tu tumbuh plus tebal pulak helaian tu.. biasalah time pregnant memang pelik2 sikit

Same laa . Kt perut ade bulu . Pastu kt lngn smpai bahu pon ade . Kt blkg bdan baru tahu tu pon husband yg tegur 😅😅😅 .

Sama saya...menjadi2 bulu di perut...malu saya nk selak baju bila nurse dan doc cek perut..sblm ni xda pun..hehe

Ada la sikit2 .. 😂 hahha pelik jugak memula . Tpi biar lah .. Perubahan hormon la tu . Hahhaa

sama 😆

5y trước

rasa nye la perubahan hormon.. bkn kt perut je malah kaki pn mcm bulu lelaki.. adoi.. kadang segan bila kain terselak.. 😅