Perut berbulu

Ada tak siapa2 pregnant yang bulu tumbuh kat perut makin tebal dan banyak? Korang shave ke biar je macam tu? Lepas beranak bulu tu akan gugur ke macam mana ye? Skrg dah masuk 6 bulan pregnant tak pernah shave perut lagi, tapi makin tebal n panjang la.. nak record baby gerak pun segan perut berbulu 😂 #firstbaby #pregnancy #firstmom

1 Trả lời

Yes normal, nanti lepas bersalin dlm masa 4 to 6 bulan tu, bulu2 lebih tu akan gugur sendiri. Ni sbb hormon badan, rambut kita pun jadi lagi lebat tebal and shinning. No worries 😊