basuh baju baru bb

Hai momy semua nk tnya klw korg basuh dulu ke x bju bb yg bru bli ?

82 Các câu trả lời

Mesti la basuh.. Baby zaman skrg jenis kulit sensitive.. Elok basuh.. Dia nk pakai pun selesa..

Basuh tp guna Pencuci khas pakaian baby.. Jgn guna Sabun biasa sbb kulit baby Sgt sensitive

Basuh dulu ye sbb kulit baby ni sensitif. Guna sabun basuh baju baby

ya kena basuh .sbb..tkut ada habuk,.atau kuman hinggap pakain baby

Mesti basuh dulu guna fabric detergent nappikleen (newborn). 😘

Mmg kne bsuh.. Sy tgk my mom pn mse bslin bsuh bju adik2 sy dlu..

Wajib basuh. Guna sabun baby & make sure terbalikkan semua okey?

Basuh dlu sis..pakai baby detergent..klau botol strelize dlu..

basuh dlubtakut kulit sensitif nti pkai2 naik ruam ke ap..

Basuh tp basuh ngn air panas je.. Tak letak ape2 sabun pun