Pergerakan baby

Hai momy semua... 16 week memang belum rasa ker pergerKan baby risau pulak..

11 Các câu trả lời

Ikut kepekaan masing-masing. Ada yang 16 weeks boleh rasa, ada yang 24 weeks baru rasa. Selalunya kalau first mom lambat sikit untuk rasa sebab kita confuse atau tak tahu pergerakan tu baby atau bukan.

baby awak bergerak cumanya belum jelas kelihatan dkt permukaan perut awak. rasa mcm gelombang atau beralun tu kira pergerakan baby awak la. tak rasa mcm jentik2☺️

awal lg sis....lg2 klo ank pertama kebnykn lmbat dpat rase...sy ank no 2 16w rase dh...lg pon kira pergerakn baby strt 28w...so jgn risau...nt 20w keats rase la to sikit2

mgkin ada pergerakan Kecil cuma awk x perasan .. mcm sy, 20weeks baru start Rasa & perasan pergerakan baby tu ada..

skrg 16w 2nd baby ada rasa sekali dua tu je.. rasa lembut je sbb baby kecik lgi.. 1st baby dlu 17w bru rasa..

4 bulan bru terasa gerakan baby sis skg dia mmng bgerak cma dia masih kcil. dlm perut

boleh rasa seperti gerakan halus...sy waktu 14weeks sudah rasa gerakan nya...☺️

ye puan. lagi2 kalau 1st mom. Sy dalam 20w baru start rasa sikit2

Risau knp.. terlalu awal lg

awal lagi