nk muntah tp xkeluar pun

Hai momy pernah tak rasa nk muntah tapiii masa nk muntah tu xkeluar pun . Yang keluar pun angin jela .. em xslesa rsanya ?

37 Các câu trả lời

Sama la msa mula2 mgandung tu. Tp sy x kuar pe2 pn. Smpai jolok2 mulut. Rsa tu beterusan smpai skrg cme skrg kurang dh

Sye tgh alami bnda y sama.. Lg2 klu gosok gigi.. Mmg xley trima rse n bau ubt gigi tu..

Pernah rasa juga.. X selesa mmng.. Laju2 p mkn gula2 supaya lega sikit...

Pernah sgt..sgt rasa terseksa..tp alhamdulillah skrg dah tak rasa lagi

5y trước

Aamiin

Memang xselesa..kena makan sedikit tapi kerap.kurang minyak dan berlemak

Selaluye kalo gosok Gigi dgn sendiri ye muntah kuar.. Cuba la

Kita sama .. rasa nk muntah tapi tk keluar2 😭

Smala, nurse bgtau mkn ckit tp kerap, jgn biar perut kosong

5y trước

Oh mcm tu . Tq

Mmg mcmtu... Mkn ckit tp kerap. Supaya perut x msuk angin..

5y trước

Ha ah. Lps mkn tu ok la skit tp tetap ada cuma xbnyk .👌

Mual mual bila pakai pencuci muka dengan berus gigi ..