Angin tak nak keluar

Macm mana mommy2 hilangkan angin dlm perut. Kentut x nk sendawa pun x..last2 muntah...xlarat jadinya...lemau ,lemah...kerja rumah pun xleh nk buat...lapar nk mkan tpi time tu jgk loya nya....pregnant 8weeks...nk nangis pun ada😭

2 Các câu trả lời

Boleh ambil Gaviscon Advance. InsyaAllah boleh legakan angin dalam perut. Sy pun baru ambil tadi. Lepas ambil, baru keluar angin burp.. Sy nak masuk 13weeks. Gaviscon Advance mmg untuk pregnant women, sbb ada lowest sodium compared dgn Gaviscon lain

saya pun mcm tu. makan asam2 je bagi hilang loya. saya sampai 3 bulann 😭