berat bby 28 minggu

hai momy nak tanya normal tak berat baby 28 minggu 1400kg ???

78 Các câu trả lời

saya 1.7kg doc kata kcil 🤣🤣

2y trước

sikit*

sy 28w baru 1kg. mcm ringan je. baby dpt zat ke x ni. risau pulak. Hari tu doktor ckp je berat berapa. x d pulak bising. mcm ok je

trkejut baca berat baby 1400kg.. think positive.. 1.4kg rupanya😅😅

3y trước

itula ..trkejut😂mcm mne nk bwk klau 1400kg

saya plk 28w 1091g..maksudnya 1.091kg la kan?normal x?doktor xckp apa pn..cuma dktor komen uri masih kt bawah ja..pp type 1

MCM mna nk tngok bacaan berat bby ya..dlm kertas lepas doktr scan ada catat situ tak bacaan berat bby..semasa mngndung

sy 28weeks baby 1.2kg..

3y trước

sama lah 28w berat 1.2kg

saya 28w entah berapa berat badan ank..lupa nk tanya doktr..dlm kertas csan ada tak tulis berat bby

sme sy br scan smlm 28w6d berat bby 14++g...mse ank no 2 29w br 11++g lahir 2.55kg scan 40w 3kg

x follow tracker pkmbngan kandungan yg Tap ni ke. byk ilmu diberikan tmasuk estimate berat beby

hah???1400kg??biar btl. 1400kg ke 1400g ni sis.hehe

3y trước

🤣🤣🤣🤣🤣