berat bby 28 minggu

hai momy nak tanya normal tak berat baby 28 minggu 1400kg ???

78 Các câu trả lời

Kdg2 x betul jgk scannya.. Mcm sy dlu 28mggu baby baru 1.2kg, 37mggu 3.3kg..38mggu bersalin 4.6kg..mmg scan kdg2 x berape tepat sis.

2y trước

saya ade soalan..ade tak sape2 penah scan detail nmpak jantina boy..tpi kluar2 gurl

tak normal klu 1400kg . 🤭🤣. saje gurau tahu sis typo . rsanya normal je lgipun ukur bert melalui scan tidak tepat sgt . anak prtama saya sblum lahir anggaran scan 3.6kg . lahir 2.7kg je

3y trước

hahahha sis faham ape yg cuba disampaikan.

Saya scan baby 27 week 6 day dokter kata baby dah 1440g dy kata kenapa baby besar sngt .. saya smpi jumpa 2 org dokter pakar .. sbb saya ade gdm saya kawal mkn risau lak saya bila dokter kata besar .. harap saya dpt bersalin normal lh

sy 1.2kg gak berat baby 28w 😍 kalau mcm sis tak sure la. klu doktor tak komen pape maknanya normal la kot😁

2y trước

Saya pun sama 1.2kg , 28w . Alhamdulillah doc xd cakap pape . Semuaa normal laa

Bestnya.. anak saya doc expect premature antara 27-32weeks.. doakan bby sy besar cpt2 juga dlm perut, supaya lahir cukup berat dan sihat.. tak sanggup tgk baby duduk dlm nicu 😢

Sy 1.3 kg, doc cakap besar baby ni. Boleh cecah 3kg lebih mase bersalin nnt..huhu. Sy suke mkn bende manis pregnant kali ni😅. Kene control dh lah, kurangkan sket manis2

alhamdulillah..last timbang week 28 0.9,dan dpt rskan baby semkin cepat membesar dlm wktu ni,sy abik susu rizki perisa strwbery,kwn syor stop dlu susu berat bdn cpt naik

Baby sy pun 1.3kg 😅 kene marah ngan doktor

2y trước

sama la mcm saya.. berat bby 1.3kg.. tp doktor ckp normal😅

1400kg tak normal sis .. 1400g baru normal , hehee gurau² je . Normal je tu sis , tak kecik & tak besar . Lpas ni setiap kali scan , bole tanya doc ..

sy pn baru balik checkup td.. 28w, berat baby 1.4kg.. doct xde ckp ape pn..

2y trước

kadang scan ni tak tepat pun, sbb hanya anggaran...tapi start 28 ni dah boleh control makan dah... takut bby overweight