berat bby 28 minggu

hai momy nak tanya normal tak berat baby 28 minggu 1400kg ???

78 Các câu trả lời

Sy 28W berat bby 1.168 kg je … tp doktor ckp normal je .. harap bby sihat sempurna ..

saya time 25w baby dh 1kg adiknya 9++. now 28w taktau berapa dah. hope normal lah.

bayi saya berkedudukan songsang . mommy2 ada tips ke mcm mane nak bagi baby ke bawah ?

2y trước

Ni betul. Mmg time solat tu sujud lama sikit. Mmg menjadi

Sy scan td 28minggu 1.27kg doc kata mungkin baby besar . Hrp2 normal inshaallah

ok kot...ay 29 minggu 4hari berat baby 1.401

2y trước

mcm sy doc scan smua nya tepat. brt n jantinan bby

saya 28minggu jgk. berat bby baru 1.1kg tapi Dr xde ckp apa2 pun. hrp oklah tu

hai mom semua nk pinjam mata mom semua... btl k nie baby boy..😅

sume bby berat dh 1kg 🥹 sy 28w tkt bwh 1kg normal ke tu

3d trước

semalam saya scan 28minggu 1hari, berat baby 9850grm. doc kata normal

klau 1400kg mmg xnormal.. klau 1.4kg normal la.. ghisauuu 😅

Saya 28week berat 1166g ? Bersamaan berapa ye 😥 kecil ke ?