Gender bby..

hai moms, siapa di sini pernah beranak prem, baby keluar masa 28weeks, x sempat scan jantina lagi, jadi kira anak pertama ni surprise sikit??, tapi syukur 10/12 ni bby dah masuk 1bulan, tapi bby masih dlm wad, so far everything okay...

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah sist...congrats...btw slamat brpantang..sy dari awal preggy smpai skrg..masih blum tau gender baby...dah scan brkali2..baby membelakang je..😂😂maybe nak bgi suprise skit kot😂😂

5y trước

Ooo xpa la sis yg penting bby sihat...

Saya Ada 3 Prem.... Tp Semua dapat tahu jantina lebih awal.... Huhuhuhu.....tahniah sis.... Alhamdulilah..... Semoga baby cpt² besar.... N dapt balik umah....

5y trước

Sry sis nk tya knp bby sis 3 prem ye

Masa kat NICU doktor ada bgtau tak baby jantina ape?sbb cm sy, dia soh tgok sendiri..

5y trước

Iya sis, bby boy..

Kenapa kena bersalin awal ya? Baby keluar berapa kilo?

5y trước

x tau sis..

Baby masih di NICU ke

5y trước

tq sis, Amen..