berat badan tak naik

Hai mommys...sy pregnant 19 week..dr 1 mnggu prtame sy pregnant smpai skrng berat sy xnaik...Ary 2 g klinik timbang berat turun plok...spe2 blh suggest tak nk mcm nk naikkan berat?...

1 Trả lời

saya dlu mse pregnant berat maintain smp la kandungan masuk 8 bln baru naik 5kg smp beranak...tp dokt sy xbising sb as long sy n baby sihat its k..but mase tu sy full check up at swasta..mayb kalau g kk selambak laa kene beleter

4y trước

Sy pon berat xnaek.. Msa buat buku pink 8week dan skg dah 32week.. Konfius gak. Tp bby scan elok ja naik berat. Nurse melawak kata bby mkn lemak mama dia. 😅