Going Hospital ..

hai mommys , time bilaa yaa yg paling baik utk pergi hospital utk bersalin ? i sekarang dah masuk 37minggu ? memang dah rasa sakit bahagian tulang pinggang , peha and kepalaa anak tu dah rasa dekat tempat pundi kencing tuu .. kalau husb drive , langgar bonggol pun dah sakit ..

3 Các câu trả lời

owww yeaa kee .. takod gilaa nk pergi hospital awal awal .. sebab masa anaksulung , pergi hospital awal , dokter masukkan pill dalam kemaluan .. sakit sangat rasaa nyaa ..

6y trước

hehehe sy pn haritu ptt induce tp xsempat... malam sebelum induce dh sakit. Ms tu hari due date. tunggu je ok. 👌kal

Hi mommy. Bila keluar tanda darah, atau ketuban pecah dh blh ke hospital. Kalau rs contraction beserta sakit pinggang pun mungkin tanda juga, segera ke hospital.