sesak nafas,

Hai mommys, sy da berapa hari sesak nafas, kali da masuk ke 4, last friday sy pegi klinik yg ade panel.. Sy kata sy asma sbb semput sgt.. Then dia tnya last period sy.. Adakah itu tnda² sy da pregnant? Sbb sy tak check upt lagi..

1 Trả lời

Nurse mungkin tanya utk pastikn hamil kot ada juga kadang rasa nafas pendek atau sesak nafas sikit ketika awal hamil kte tak perasan.. Tapi yg penting check urine atau pergi kk utk betul pastikan hamil atau x.. Atau memang sis kena sesak nafas.

5y trước

Okay baik, thanks..