rasa sesak nafas

Saya da selamat bersalin 18/5 haritu secara Ceaser , masa kandungan 6bulan sy ade kena sesak nafas.. masalah ni berlarutan sampai skrg.. cuma skrg saya da pandai nak kawal.. cuma bila rasa sesak nafas tu dtg jantung sy berdebar2 & rasa nak pitam... Ni ke org kata anxiety attact?

1 Trả lời

Sy kena Lps melahirkan ank....klau sis sesak nafas kn first skli sis fikir ap....klau sy fikir sy ni nk mati dh ke...tp alhamdulillah sy dh boleh kawal sikit...sis mcm mna skrg ni dh oke ke???

4y trước

sis ad jumpa doc ke