susu s26

hai mommys,, nk tny. sape mommy2 yg beri anak susu s26 warna purple,, nk tahu laa warna najis anak mommy warna ape, dan berak bape hari skli? tq for sharing

6 Các câu trả lời

Susu s26 susu tu panaskan badan baby sebab tu dia tak boleh berak cuba tukar susu lain.... try yg lain sebab 1hari tak pe lah tak berak ni dah 5 hari....

at least sehari sekali kena berak. anak saya minum s26 berak 2 3 kali sehari. pastu sy tak bagi minum dah. saya tukar nan pro or dutch baby. mmng okay!

5y trước

Anak sis berapa bulan?sy kasi ank sy s26gold dia berak selang sehari..ingtkan nk try tukar susu dia juga..

Mostly kuning-hijau . Kekerapan 1-2kali sehari.Tak berair. Pernah je selang sehari tak berak. Esoknya berak.

Najis baby wana kuning , tp klu baby lambat berak , lewat sehari ke , najis daa tukar wana ejau 😅

5y trước

baby sy pun hijau jugak, tapi berak 2hari sekali

tahi anak saya warna kuning mustard selang seli buang air besar.

Hijau 😅

5y trước

iron dlm susu tu bahaya ke??