Mornings sickness

Hai mommys, ada tak sesiapa morning sickness sampai perut masuk angin sehinggakan kita x lalu langsung jamah makanan

18 Các câu trả lời

saya hadapi morningsickness..saya mampu mkn pisang apple dan oat saja..elakan mknan yg berminyak & pedas ya

2y trước

huhuhuu tu la..pengajaran buat sy..tq sis

Anak pertama ! Mmg taktahu nak kata alahan nye . Smpai 4x masuk hosp . Drip sebb lembik gilee asyik muntah2

2y trước

ya allah..kuatnya sis.. ank hebat ni.. hehee sy pon kna lembik gak..tp xmsuk ward..on ubat ja..

awl pregnan memang akan rsa perut berangin sis smpi 4bln...enjoy ur journey😅

2y trước

hahahaa tq sis.. journey mcm naik cameron..hahaa

sama lah sy tgh hadap. sy pon buntu xtau nak buat cemana...sebu xsudah².

2y trước

alhamdulillah syukur... hehee

Sya smpai 6 bulan muntah² lg mmg xde slere nk mkn mnum air je

2y trước

ye ke sis.. ya allah kuat sis.. semiga cpt hilang lah muntah2 tu

normal lh tu awal2 sis

2y trước

hehehe tu lah..

saya pun sama

2y trước

hehe kita ibu hebat

mmg cmtu

2y trước

hehehe pengalaman baru