baby gender

Hai mommy.. Possible tak kalau kita scan baby girl, keluar baby boy..

baby gender
32 Các câu trả lời

Huhuhu...i dulu mcm ni jugak sis. Scan 2 kali memang confirm baby girl. Tapi waktu bersalin tu bila dapat tahu keluarnya baby boy rasa mcm eh betul ke ni? Hahaha tapi alhamdulillah anak sihat je takde maslah apa apa

Actually ada je yang kena kes macam ni. Masa scan baby girl tapi keluar baby boy. Sebab possibility untuk dapat jantina yang sama waktu scan bersalin tu ada je. So tak kisah lah baby boy ke girl asalkan sihat

Benda ni normal je sis and posiible. Sebab belum tentu masa scan tu baby girl keluar baby girl. Ada je yang masa scan tu baby girl tapi keluar baby boy. So jangan risau asalkan anak kita sihat

Kemungkinan...sebab ciptaan allah..allah bole ubah selagi dia masi dlam kandungan kita.hehe...yg penting baby sihat..ank lelaki ka..ppuan ka..sma saja sis...yg pnting soleh dan solehah...

Bila saya fikir balik, ada juga tertanya-tanya why scan baby boy keluar baby girl? Tapi nak buat macam mana, tu dah memang kerja allah untuk tentukan jantina kan. Asalkan bayi sihat.

saya pun pelik macam mana bila scan baby boy boleh keluar baby girl. tapi ada yang cakap mesin scan tu tak 100% accurate pun so... yeah mungkin gender baby pun tak confirm

Scan baby ni possible if result dia tak sama masa bersalin nanti. Tapi kebanyakkan nya scan baby boy keluar baby boy. Tapi who knows right? Tak semestinya scan tu accurate

Pernah blaku dkt kawan. Scan bnyk kali llki, kluar girl. Siap dh beli baju askar utk bby boy. Kuasa Allah, tetiba kluar girl. Tpi anknya mmg lasak mcm boy😅

Ikut kepakaran doctor yang scan tu jugak.. nak scan ni bukan sekadar letak alat scan godek2 je.. setengah doc masih ada yg kurang mahir tengok.

Like me 1st baby dulu scan baby boy sekali keluar baby girl...paling best dlm bilik bersalin lepas sja push nampak saja baby hilang rasa sakit.