baby gender

Hai mommy.. Possible tak kalau kita scan baby girl, keluar baby boy..

baby gender
32 Các câu trả lời

Possible je sis. Kadang scan baby girl sekali keluarnya baby boy pulak. So, jangan terlalu bergantung sangat dengan result gender scan tu.

Possible. Ramai juga sy dgr boleh jd mcm ni. Macam dulu2 mak mertua sy pun mcm ni. Scan girl. Keluar boy ☺️

Benda macam ni boleh je jadi sis. Tak semestinya masa scan nampak baby boy akan keluar baby boy. Ada yang akan keluar baby girl.

Cam sya sis...scan bb boy..bila bersalin kuo bb girl....hehehe..tpi tetap syukur alhamdulillah...yg pnting bb sihat...

6mo trước

Saya semalam scan tp dr kata girl hmmmm

pengalaman sy,scan girl,bidan sentuh perut kata girl...skali kuar boy😅skrg preg ke3,xnk scan apa,tggu bersalin je😁

3y trước

Sbb gambar scan tu pun x jelas.. Tu scan berapa bulan pregnant tu

For me possible je bila scan baby girl keluar baby boy. Normal actually kes kes macam ni. Dont think too much

Possible je sis! Saya macam ni masa hamil anak yang 1st. Scan baby boy tapi keluarnya baby girl. Hehehe.

4y trước

masa scan tu mmg nmpk jelas ke telur dgn bebird dia??

Possible dear ...i dulu scan doc ckp girl..tp kua boy jgk..smpai la 4 boy..yg no 5 ni bru kua girl

5y trước

Aamiin🤲

boy @ girl pn xpe yg pntg bby sehat cukup sifat tu da syukur kn😊

Hmmm nak lelaki tpi dapat girl sedihnya 😭😭😭