baby gender

Hai mommy.. Possible tak kalau kita scan baby girl, keluar baby boy..

baby gender
32 Các câu trả lời

saya dulu macam ni jugak sis. Masa scan pertama kali tu excited tahu akan dapat baby girl. Beli baju almost pink semua hahahaha.... lagi beberapa minggu nak bersalin tu dah fikir nama nak letak apa...excited sangat ni tau haaa.. sekali bersalin keluar anaknya lelaki! Masa tu mmg bersyukur anak sihat je takde apa apa. Tapi suami dah garu kepala nak fikir nama apa semua barang semua pink pulak tu hehehe

Ada kmungkinan. . Sy msa ank 1st,skali shj scan,sbb sy xmnhrpkn sgt janntina apa msa tu,last2 baby girl kluar. . Jd second ni,scan petama girl,so suami ckp jgn hrp sgt girl,nt klua boy,mcm ipr sy n kwn suami sya,pastu sya scan k2 kli,still girl,bila scan k3 kli,tu d kkia doc trus bgtau baby girl. .masa tu trus kuat mengatakn kli ni baby girl jga. .alhamdullillah 10/7/20 sy bersalin dn mmg baby girl. .

i think possible je benda macam ni. Walaupun saya tengah hamil 7 bulan now, and dah scan haritu nampak gender baby girl.... saya masih mcm takpelah if keluar lelaki pun saya ok. So prepare semua baju newborn color white. Senang! Scan tu tak fully accurate but if scan baby girl keluar baby boy jangan sedih pulak. Tu anugerah.

Jangan tanya kenapa kalau scan baby boy keluarnya baby girl sbb kita pun taktau betul ke tak scanner tu.Tapi kalau scan baby girl keluar baby girl jugak, alhamdulillah rezeki. So benda-benda macam ni memang possible je nak jadi sis. Jangan risau. Doa semoga anak sihat-sihat je.

Mesti tertanya-tanya kan kenapa scan boy but end up keluar girl...possible je sis benda ni sebab scan tu just scan je. Accurate tu mcam tak berapa nak tepat. But if tak kisah jantina anak then it would be okay je as long as anak kita sihat takde masalah apa apa

Dulu saya anak first macam tu lah...Scan baby girl. Sekali masa beranak tu allah... lelaki pulak yang keluarnya haa. Nasib baik masa beli barang prsiapaan baby tu beli semua baju warna putih... Boleh lah cover sikit dah kalau beli semua pink tak ke naya

Jangan risau sis benda macam ni possible je nak jadi. Sebab tu ada yang tak pergi scan just tunggu je sampai waktu bersalin untuk tahu jantina bayi. Takde lah macam berharap sangat. But tak salah oun if nak scan just untuk dapat hint baby boy ke girl

Akak ipar saya situasi mcam ni sis masa anak first. Sampai anak yang ketiga pun sama jugak. scan anak 3 3 perempuan. Tapi keluarnya semua lelaki. Hehehe. benda ni mungkin berlaku sis so dia normal. Jangan risau. semoga dipermudahkan semuanyaa.

Kawan saya pun ada yang kena kes macam ni si. Scan baby girl keluar baby boy. But alhamdulillah anak semua sihat je. Kenapa scan baby boy keluar baby girl tu mungkin sbb machine scan tak berapa nak accurate... say apun tak pasti

Possible sis dont worry. If scan baby noy then keluar baby keluar baby girl tu normal. Kita tak tahu apa yang akan jadi kan so kita apa yang berlaku dalam kandungan pun kita tak akan tahu. belum tentu kita nak boy akan dapat boy