betungku

Hai mommy..nk tya,sy alami mslah smbelit yg truk..da amk ubt,doc da bg ubt sapu tp ttap sme sakit pdih tu ble mmbuang..luke lmbt smbuh..bdenyut smpai kdg2 ddk pun x bole.sy prgnant 15mgu ...jd sy stiap ari btungku tmpat yg luka tu..nk tye ad kesan ap2 x dkat bby?

4 Các câu trả lời

Beranak dah ka belum? Confused sekejap.. 😅 Klu dah bersalin takda mslh dgn baby sbb baby tak lg dlm rahim awk dan awk sembelit mkn phytonatal from nonaroguy the best. Klu awk msih mngndung and sembelit sllu ah itu biasa.. boleh mkn ppaya byk2 utk lembutkan buangan..

5y trước

Eh lpe bgtau,bru 15mgu😂

Sy sembelit makan betik 2 potong lega, lancar je membuang malam dgn pagi esoknya

Luka buasir eh? Klu mcmtu mkn ppya byk2.

And takda mslh jga dgn baby..

5y trước

Tq sis