sick

hai mommy,i pregnant 5month now,tp i kencing xlawas? ada sapa2 pernah alami x? ada cara nk normalkan blik or kene direct doctor?

2 Các câu trả lời

Please refer doctor segera sis. Kencing tak lawas boleh sebabkan kencing kotor, then kena on antibiotics. ni based on experience saya la.

5y trước

Owh yeke, tola nk g doktor cek.sbb mcm rasa pedih skit time buang air

Cuba rajin minum air kosong dengan banyak mom, bila sampai ada rasa sakit kena cek dokte