Mengandung lewat usia

Hai mommy..ada x mommy2 kat sni yg mengandung ms usia 40 ? Blh kongsikan pengalamn x selm mengandung?

2 Các câu trả lời

Hi, msa sya preggy tahun lepas alahan smpi 5bln. xbleh telan mknan hampir 4mggu. lpas tu sy pksa jg mkn buah. byk ujian bila preggy lewat usia. lesu, letih dn hari² nak baring jer. sy lgsung xbleh masuk dapur, menyapu dn mengemas pon x larat. tpi Alhamdulillah lepas alahan, bdan dh cergas. aktif sna sni. skrg masih dlm pantang. syukur baby sihat.