HB Low

Hai mommy2 sume..sy baru je daftar masuk page..sangat2 membantu.. ada x baby yang lahir tahun 2020 sama ng saya? due sy bulan 5..cuma ada masalah sikit..dapat detect HB rendah sgt 7.0..ada tips x yer untuk masalah seperti saya...?

2 Các câu trả lời

Cuba makan Iberet. Saya dulu awal² makan Obimin. Lepas tukar makan Iberet. HB maintain 12 ke atas. 😊

5y trước

sy dah mkn iberet pastu asek muntah je..kluar skli dengan ubatnya..ubat tu xsesuai dengan sy sis...skrg sy try zink copper kk bagi...btw tq so much atas tips nya...❤