pendarahan

Hai mommy2 smua ....nak tanya ,ada tak mommy kat sini hadapi bleeding masa pregnant. Sebab sy ada alamai pendarahan clor Coco tapi sekejap ada sekejap tak da... Ada kah normal atau tidak ...mohon pencerahan...

2 Các câu trả lời

Masa saya 11 mggu mgalami pendarahan. Cek doc syukur xda apa2. Cuma pesan jgn angkat berat dan waktu bersama pun boleh terjadi pendarahan. Tp mommy cek doc dlu untuk kepastian.

5y trước

Mgkin saya byk brgerak ke sbb saya bkerja.. Angkat berat pn x.. Bersama pn saya stop dlu.. Risau..