suntikan perancang

Hai mommy2? siapa sni yg guna jarum perancang start dr umur baby 1 bulan? Mommy2 period mcm biasa jgk ka? Sbb sy bru first time guna jarum perancang ni.. Sebelum ni pil.. Sy ambl jarum msa baby umur 1 bulan, skg umur baby 2 bulan lebih, sy blum period lg.. Ni la nk tnya pngalaman mommy2 yg guna jarum perancang ni? (time mkn pil dlu, sy period atur jgk, umur baby 1 bulan sy dh period, atur stiap bulan) tq mommy2?

1 Trả lời

Kebanyakan org Memang tak period klau suntik perancang... depends kepada tubuh masing2