Buang Air Besar

hai mommy2 semua..tp sblum tue jgn kecam sis ye.. anak dah 11 bulan dan still bf lg dan sudah makan.. cuma nk taw, ada masalah k alau anak kurang buang air besar? kalau dlm seminggu, adalah dlm 2 3x mcm tue..alau nk membuang, mcm susah je.. tue pun x banyak. kencing normal. ada tips k or perlu k saya bawa jumpa doktor?

2 Các câu trả lời

Kl bf je, its normal anak kurang buang air besar sbb bf mudah dihadam. Pengalaman anak2 sy dh 4 org..bf smpai 2 thn.

Anak sy pun mcm ni. Tp dia aktif so sy biar je. Hehe...tp after 1y sy bg dia mkn suplemen hari2 dia berak..

5y trước

tue la sis, anak pn aktif.. cma risau la, mkn bnyak tp x membuang.. sis bgi suplmen apa?