Pempes untuk nb

Hai mommy2 semua.. sekarang sy 30w nak tny pempes apa yg mommy beli untuk NB . Jenama apa paling sesuai. Tq

4 Các câu trả lời

sy memula beli drypers skinature, tp besar sgt utk anak sy walaupun size NB so tukar ke drypers wee wee dry. okay, tp ada doktor suggest tukar ke huggies natural soft sbb bontot baby melecet sbb masa ditahan kt NICU tk dijaga/dicuci kerap kot. dpt kt sy mmg dh melecet.

3y trước

kan.. cutting dia x sama ada yg suggest touch tu tapi mahal sikit la pada weewee dry

Sy mmg pakai dypers new born dr anak 1st lg..mmg bagus sbb ssh nak bocor..tapi tu laa bila kita dah bukak pampers time2 tu la dia tembak kita😆

3y trước

Beli pack kecik dlu je..umur 2 bulan je sy terus tukar S..

sy guna petpet..lmbt bocor..sy prnh guna huggies,,tp kna selalu tukar sbb huggies cpt bocor..

Mamypoko,Drypers n petpet pun ok

3y trước

kan..sy rasa kena beli yg nb dulu la 1 pek.nanti baru beli lagi