Perut nampak kecik x macam wanita mengandung.

Hai mommy2 semua, saya nie first time nak jadi ibu, time pregnant perut saya x nampak besar mcm ibu2 lain yg mengandung, kadang tu rasa risau baby kecik ke yg saya kandungkan, now saya dh 30 week, tapi alhamdulillah tiap kali lergi check atau scan doc kata baby sehat dan berat baby sesuai dgn bulan, baby pun aktif je tiap masa..Ada x mommy dekat luar sana yg sama mcm saya perut kecik tpi baby sehat sesuai dgn week..

17 Các câu trả lời

kalau anak pertama memang baby bump tak nampak sgt. yg penting tumbesaran baby dlm kandungan sihat. normal tu sis

saya pn sehari lgik msuk 30w.. sma juga tak nmpk.. pdahal ini anak kedua.. mybe sbb saya kurus 🤭..

sy 8month tapi nmpk mcm 4 ke 5 month .. org klw tau usia kandungan sy, memang dorang trkejut tnya x nmpk ..

sy pn xnmpk sgt perut dh 7 bln org ckp xnmpk prut pdhal ank dh 4

sma la... sy dh 7 bulan pon x nmpak... org tgur x nmpk perut.

sama je sis perut Sy Pon x nmpk sgt

Kita sama siss.. perut xnmpk 🤣