Scan babys

Hai mommy2 semua.. Nk tnya, 6 weeks blh scan da ka, jom Share2 pengalaman, tq #bantusharing #pregnancy

Scan babys
27 Các câu trả lời

sy scan sbb first time pregnant. sbb check upt mcm xpercaya sbb dh sethun lebih bru ada

4y trước

Tahniah momy 💐

Boleh je sis.. Tp scsn biase je.. Details scan kena tunggu 20weeks ke atas

6 weeks nmpak kantung je, kalau ada rezeki dah boleh dgr heart beat baby..

4y trước

InshaaAllah.. Tq momy infonya ❣️

Blm dpt scan... Tunggu 9 minggu ke atas... Baru nmpk sis..

4y trước

Ohh ye ke.. tq

6 weeks nampak kantung. Tapi upt samar macam tu rasanya baru 4 weeks

4y trước

Upt ne sya cek 15hb hri tue,27hb ne doc suru dtg balik dkt klinik sbab da msk 6 weeks kn, bru nk scan 🤭

Boleh sis.. Dlu saya scan 4 weeks, doc nmpk baby boy 🥰🥰

4y trước

*4month 😂 sorry salah 😅

Hi dear... Klu nk g scan blh jer scan... #TAPSupermoms

boleh je...sy scan 6 weeks dh ade bby n heartbeat dh.. congrats

4y trước

Wahh, tahniah sis ❣️

better 8 weeks above supaya nampak janin tu

saya scan 8minggu lebih bru nampak