Just asking

Hai mommy2 semua. Nak tanya normal tak kalau kandungan dah masuk 30 weeks tapi berat baby dalam perut 1193g? Saya pergi scan dekat gov hosp doktor takde cakap pape pasal baby kecik ke apa.. tapi bila pergi scan dekat klinik non gov doktor cakap baby saya kecik. And dia suggest minum susu friso mum. Susu tu boleh menyebabkan gula naik tak? Thank you semua ?

1 Trả lời

Tak silap sy quite normal. Sy second pregnancy baby lahir 2.61 kg shj 😀