Scan tapi x jumpa hearbeat

Hai mommies, saya nak tanya normal ke sy g scan dkt kk baby nampak tapi doktor cakap very small and doktor tak nampak hearbeat. Sebelum sy g kk, saya ada pergi dekat sonobee and sonographer saya cakap baby dah ada hearbeat. Kk bagi appmnt 2 weeks lagi untuk scan skali lagi. Saya emosi bila dengar macam ni 🥹

6 Các câu trả lời

Bukan nk kata apa la tp mesin scan kk ni kadang menyedihkan. Doctor bukan pakar pun kadang teragak nk explain, especially doctor baru lapor diri yg muda2. Scan luar lagi canggih tau. Awak doa baik ya sis. Husnudzon mungkin mesin scan kk tu clear nampak semua baby sis lagi 2w

10mo trước

Amin. Doakan saya dan baby baik2 saja ye. Memang nampak muda doktor kk tempat saya ni. Sekarang malam2 jadi tak boleh tidur risau sangat 😭

nk confirmkan skali lagi awk Cuba gi scan semula dkt sonobee.. insyaAllah kalau dkt luar jelas.. awk gi scan 8w nanti.. insyaAllah kalau baby menjadi dh jelas dh masa ni..tp Ada juga yg 12w baru nmpk janin n heartbeat sbb period irregular

10mo trước

Baik sis. Thank you sangat2. Nanti saya pergi scan balik kat sonobee

Berapa week dear? Biasanya heartbeat and janin boleh nampak masa 9-10week.

10mo trước

Sekarang ni 7 weeks plus. Janin nampak tapi hearbeat doktor kk x nampak. Doktor several times cakap “its so small, i can’t see” 😭

bolehlah kak cuba Yang 4D 5D 6D scan kat luar mesin mrk lebih canggih

10mo trước

Skarang ni rasa macam tertanya tanya. Insha Allah, nak pergi scan sekali lagi dekat sonobee. Doakan saya dan baby baik2 saja 💪🏻🥹

confirmkan balik dekat klinik swasta

10mo trước

Okay thank you for the answer 😍

berapa minggu skrg?

10mo trước

7 minggu lebih