Just nak tanya

Hai mommy2 semua. Boleh saya tawu ada ke mommy yg pernah jus mamariam nie sbb saya first time nak beli jus nie. So saya nak tawu jus nie elok ke?

Just nak tanya
19 Các câu trả lời

Jaga2 takot gula tinggi je. Better amek makanan sihat buah sayur air kosong..

Sy beli tp tak minum sbb risau plak amik benda yg tak disarankan doc 😁

saya minum.. elok jus ni .. tp kalau mommy yg ada GDM x sure sbb manis ..

sy pon amlkn sis . dr prgnant 6mnggu . Mmg berkesan ..cuba la

Jus ni ok..bukan utk naikkan hb jer,byk lg kebaikkan lain..

Bazir je. Kenapa nak beli. Gula tinggi

Manis. Akan risiko dapat kencing manis

saya tak sesuai jus Nie...muntah balik

jus ni ok.. sy pn mnum