jus mamariam

salam hai tumpang tanya ad x sapa2x kat sini mnum jus mamariam.. nak thu jus nie btl2x menjadi ke.. dan brapa weeks agk2x dpt mnum jus nie?

5 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, depend on orang juga kot sis. Ada yg berkesan, ada yang tidak. Macam saya, jus mamariam tak berkesan untuk naikkan hb saya. Saya still anemia in pregnancy after consume 2 bottles of mamariam. Disebabkan harga yang agak mahal untuk saya, dan tak memberi apa2 kesan, saya berhenti consume lepas habis botol ke 2

saya minum 1 botol je.. hb naik cantik alhamdulillah.. lps naik tu sy x minum da.. sy just jaga pemakanan + makan vitamin doc bg scara konsisten tu je

Saya pula minum selera makan saya naik dan morning sickness saya hilang alhamdulillah.

Sy amal 5weeks smpai skrg 32weeks.. Alhmdulillah hb okey, xdown..

Sy amalkan dr 6w sampai skrg dah 21w sis. Alhamdulillah ok 😍