Durian

Hai Mommy2 sekalian..nak tnya ...kndungan 19 weeks boleh x mkan durian..ada kesan x pd kndungan?

9 Các câu trả lời

prnah tgk org tnya pda dr amalina ke dr imelda ntah..rsanya boleh..

Mkan sikit je stkat utk hlang kan rase teringin tu

Boleh.. tp jgn mkn byk3..mkn 2 - 3 ulas ja..

kalau tiada kencing manis..blh makan .

Makan pastu minum air masak banyak..

Boleh. Berpada padaaa.

Badan akan rsa panas..

boleh je mkn tp klu yakin rahim jnis kuat la...klu xyakin jgn la cuba2 mkn. tp klu dh tringin sgt, mkn la secuit atau seulas... lgpn mkn durian akn mnyebabkn bdn panas. mommy2 klu tahan panas, okay la.😂

Ada orang boleh makan. Ada orang tak tahan sebab nanti jadi panas. Kalau nak makan pun try seulas je.