darah

hai mommy2 pernah ada pngalaman keluar darah masa trimester prtma ke ? adakah ia normal ?

19 Các câu trả lời

Br jadi dekat sy.. preggy 5 week then ade spotting.. pegi scan doc tk nmpk bby even buat tvs.. doc ckp period bukan preggy.. tp upt positive.. doc amik darah test tp kena tunggu result lps 2 hari br dpt result mmg preggy.. tp dh terlambat sbb mlm lps blk hospital dh bleeding teruk plus skt perut sgt2.. maybe belom ade rezeki lg 🥺

bleeding atau ada spotting sikit pun. terus jumpa doc. pengalaman sy spotting dot dot biasa je. sy biarkan sbb ingt biasa. membawa smpai 2 minggu. last2 keguguran. kalau jumpa doc awal2 doc akn bgi ubat kuat rahim.

Saya bleeding jgk sis , harini hari ke 3 , hati ni susah je , pergi doc bg ubt kuat rahim , next week if keluar lg doc suruh pergi klinik , next week scan , sbb ini baru nak masuk 5 week

Saya pernah bleeding in first trimister. Dua Kali bleeding. N Masa tu jugak cepat2 refer pada dctr. N dktr bg ubat kuatkan Rahim. Alhamdulillah skrg DH 7 months. ❤️

Xnormal ya...cpt² gi spital jika bleeding...sy mngandung dr ank sulong hingga ke3 bleeding...cpt gi spital insyaallah xdak apa ..org tua² panggei bunting harimau

5y trước

Darah keluar banyak...tp sekejap ja..lps pg hospital..Dr akn check adakah ada bukaan pintu rahim&Dr akn scan...lpstu darah berhenti..biasa sy Klau bleeding Tu Uri rendah...Dr just Suh kt rehat

Klu xde spotting normal ke?? Sb sy ngndung ank no 2..tp xde spotting cm ank ptma.. Tp 7x check double line..isau lak trsa.. Xp klinik jmpe doc lg

Sy pnh spotting hampir 5 hari tp xbyk n pnh 2x.. Pegi hospital tp dokter ckp ni biasa kecuali klu sakit.. Alhamdulillah.. Skrg dh 20minggu.

masa sis keluar darah tu sis solat x sya pn ada keluar darah coklt dh msok 1 mngu tp sya xsmbyg tu yg pning bolh ke x

saya pernah turun drh sdikit saya prgi hospital kna thn wad 3 hari tp skrg Alhamdulillah baby ok

pernah..tp msa tu dh 17weeks.. tp alhamdulillah.. smua baik2 ja.. skrg dh nk dekat bersalin dh.