12week 2day muntah pagi keluar darah , normal?

Pagi tadi muntah muntah just kuar air sikit2 smpai xde ape nk kuar .. sekali keluar darah ... Terkejut saya .. mommy2 sekalian .. pernah tak jadi mcm saya ? .... Muntah sampai keluar darah waktu pagi ... Adakah normal ?? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #penting #urgent

1 Trả lời

Muntah darah tu sikit ke banyak? Kalau sikit tu normal. Sebab bila kita muntah, akan ada pergeseran sikit kat laluan pemakanan. Bila lama2, contoh kerap muntah, akan jadi luka. Tisu2 halus salur darah capillary senang terkoyak dan darah akan keluar

3y trước

nk kata sikit xde la sikit . nk kata byk xla byk ... tp mmg keluar darah tu ... terkejut jgk ... owh yeke , sy xtawu sbb first pregnancy tuh mcm risau jugak bila jadi cmtu . lega saya bila dpt penerangan dr sis ... terima kasih sis ...