Hai nak tanya mommy2 semua...

Test upt positif.. tapi keluar darah MCM priod.. ada yang pernah alami??

2 Các câu trả lời

jika positif kmdian kluar drh mcn spotting or period...adalah perkara tidak normal...kdg2 adalah tnda awl.tuk.alami keguguran..apa2 pn better puan pergi hsptl tuk dptkn rawatan...supaya tiada perkara yg memudaratkan berlaku pd puan..mg dpmudahkan sgalanya..aamiin

Berapa hari keluar darah tu? Selalunye spotting tu tanda implantation bleeding-embryo baru melekat. Its normal. Tapi monitor ye kalau banyak darah atau sakit perut, seeloknya pergi check ye