BOTOL SUSU

Hai mommy2.. nak tya botol susu brand apa yg kebanyakkan mommy2 guna dan ngam dgn baby newborn yep? yg harga berpatutan dan bila baby tak serasi.. tak rugi nak (try n error)ganti yg baru. Terima kasih mommy2 sudi komen 😘 #firstbaby #27weeks3days

2 Các câu trả lời

saya cuma beli botol anakku dengan autumz yg wide neck je.. jadi andai kata nanti puting tak rasi pun, boleh la nak try puting2 mahal tu.. takut awal2 terus beli yg mahal tp tak rasi jugak, lagi payah..

Ikut pengalaman, saya guna botol brand como tomo. Sebab puting botol dia lebih kurang dengan puting ibu.