SAKIT PERUT

Hai mommy2 , nak tanya .kandungan sy dah 5bln.. tpi shrian start kmrin rasa pening2 kepala , ulu hati pedih pdhl dah makan . perut x slesa sgt .bdn pn lemah2 .. sebab apa yah ? blh tau ? macam first2 prgnant pula rasanya .#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

hai mommy. dah rujuk ke klinik? semoga baik baik untuk baby dan mommy ❤

3y trước

alhamdulillah skrg dah 8 bln .. insyaAllah smua baik2 sja .. doakan moga dpermudahkan sgalanya .amin