risau..

Hai mommy2.. Ada x sesiapa yg ada pngalaman mcm ni, baby sy boy.. Bru 1 bulan lebih.. Kmrin sy perasan hujung zakar dia merah dn sedikit bengkak, sy dh bawa jumpa dokter, dokter bgi krim untuk sapu.. Tp sy masi risau la mommy?

1 Trả lời

Lebih titikberatkan hygiene sis.. Kerap tukar pampers, kerap bersihkn dengan air then sapu ubat dr klinik.. Mungkin ada jangkitan sbb xbersih.. Macam sy, sy dah sunatkan dah anak sy.. Senang nk jaga