Hb Low Tak Naik2

Hai Mommy2, ada tips tak...utk naikkan hb.. Buntu dah ni.. Td p klinik hb tetap sma xnaik2.. Ubat klinik bg dh mkan.. Esok nk kena jumpa doc.. Label hijau pon bertukar kuning daa.. #babyfirst

2 Các câu trả lời

Boleh makan buah buah yang membantu naikkan HB : delima, kurma, jambu batu, sayur bayam, dll. Elakkan minuman, makanan yang mengandungi caffeine. Makan iron tablets bersama dengan minuman mengandungi vit c, seperti jus oren.

try jus mamariam . rmai yg guna kata hb cntik .

4y trước

ye same2 . smbil2 tu sis pn bole mkn jambu batu . jambu batu pon bgos tok tmbh drh . yg pentg ubt kk bg jgn lupe ambek .