Period tak teratur tapi hamil?

Hai mommy2, ada tak kat sini yg period tak teratur tapi hamil? Ada pengalaman tak.. Sy sebelum ni okay je period , last period bulan 2.. Lepas tu xdtg2 sampai harini , dh cek tapi upt asyik negatif je... Ada pluang ke nk pregnant? 🥺🥺 kecewa sgt.. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

16 Các câu trả lời

bleh je preggy...mcm Sya masa bujang kerap dapat period pain...Smpai satu tahap tu kena berbaring je xbleh buat apa apa... tp alhamdulillah...lpas kwin...saya bunting pelamin...