Period tak teratur tapi hamil?

Hai mommy2, ada tak kat sini yg period tak teratur tapi hamil? Ada pengalaman tak.. Sy sebelum ni okay je period , last period bulan 2.. Lepas tu xdtg2 sampai harini , dh cek tapi upt asyik negatif je... Ada pluang ke nk pregnant? 🥺🥺 kecewa sgt.. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

16 Các câu trả lời

sya kdang 2-3 bulan skli bru dtg mmg tk teratur . skrg dah pregnant 36weeks 😁 jngn sdih2 Allah tahu ap yg trbaik untuk kita.

boleh je pregnant. sy delay 3bulan lbih, dalam masa tu rupanya lekat tah ble😅 tp bertahan lama... 7w je merasa..

Mungkin ada mslh hormon, kdg2 terjadi pd org yg biasanya regular period. Blh ke klinik klu berlarutan.

saya baby lahir 16 oct 2021 . now 25 may 2022. MASIH BELUM PERIOD 😭😭😭

sy period xtratur,,,da 6 bulan xdtg last2 lekat skrg da 30w rezeki

itu hormon perubahan... boleh pi jumpa dr pakar