Rasa lemah & fikiran berserabut

Hai mommy usia kandungan saya baru sahaja 12 minggu tetapi emosi saya bercelaru rasa lemah & fikiran berserabut tnpa sebab. Saya mempunyai support system yg baik suami & ibu yg sangat membantu tp normal ke perasaan yg saya alami ni boleh bantu cara atasi? Saya nak jadi produktif & periang semula

2 Các câu trả lời

Kena buat something yg boleh buat awk lupa dgn stress tu. Tanam pokok ke kan.

Betul tu perasaan ibu mengandung memang bgtu emosi naik turun ni