INGINKAN PENCERAHAN ?

hai mommy .. sy newbie dlm hal ni .. nak tny kalau kita bru 3hari lepasan period and kita bersama boleh ke kita cek UPT Or Tggu waktu nak dekat date period kita ???

2 Các câu trả lời

Tggu delay period dahulu sbb ovulation (waktu subur) berlaku lebih kurg 14hari selepas hari pertama period.. jd, jika bersama dlm tempoh 2 hari sblm dan pada hari subur & period delay, ada kemungkinan utk pregnant..

seeloknya klu dh bersma lpas period..Tgu cek upt nie bila dh lewat period berikutnya dlm smngu dua lewat..Bru thu kte mngdung atau x

5y trước

oh faham .. terima kasih