darah pinkish red keluar

Hai mommy.. Sy nak mintak pendapat semua.. Pagi ni sy keluar darah pinkish red.. Perut rasa tidak selesa dan sakit pingang.. Sy delay 1 hari.. Tdi dh cek UPT tp 1 line.. Adakah itu tanda2 awal kehamilan? Mintak pendapat mommy2 semua.. Risau sy

4 Các câu trả lời

1 line tu - ve sis.. Jadi tak pregnant. Kalau 2 line baru +ve, pregnant.

5y trước

Tq sis. InsyaAllah.. Akan usaha lagi😊

Period la tuh.. delay sehari tk bermkna da pregnt.. apa pn usaha lg ☺

5y trước

ur welcome 😃 ttp semangat hihii

Negative tu sis

Mngkn period la tu, sbb bru 1hari delay, upt pun negative

5y trước

Yela sis.. Bulan lps sy delay jugak 5 hari.. Keluar ketulan darah besar. Doct bgitahu sy keguguran.. Sblm ni tak pnah delay