Spotting and negative UPT

Hai semua. Harini CD 37, dah delay period 8hari. 29/1 , 30/1 & 2/2 ada spotting darah sikit je. Macam setitik. Sy ada check upt 4hari lepas tadi negative. Nak mintak pendapat, ape perlu sy buat? Tunggu sampai delay 14hari atau dah boleh pergi klinik untuk check? Sekarang sy lenguh2 pinggang belah kiri dan kanan. Terima kasih sudi baca ?

1 Trả lời

nnt test upt lg sis. .

5y trước

tkpe la sis..next cycle bole usaha lg.. semoga kita ada rezeki sama