Pendarahan

Mintak bantuan sape yang tahu. Tarikh period sy sepatutnya 14/7/22. Pagi 13/7 sy chack upt dpt double line samar2. Pagi tadi 16/7 sy chack lg sekali dpt double line tp makin samar2. Sekarang saya ada keluar darah. Apakah itu darah period? Mohon penjelasan atau pendapat ye. Terima kasih

Pendarahan
6 Các câu trả lời

Takut chemical pregnancy/kandungan x jadi.. x sempat menempel dah luruh. Kalau upt makin terang pula kena hati2 dngan bleeding/spotting takut kandungan luar rahim

Saya time cek upt dulu keluar darah juga sikit. Alhamdulillah double line. dan sekarang baby dalam perut dah nak masuk 5 bulan. mungkin tu darah implantation

cuba try buat upt msa trun darah tu klu upt positif maybe hamil dan kemungkinan itu sportting blood. klu negtive mungkin dtg period.😊

macam sy …. leps 3 hari check upt tibe tibe period ..

mungkin sbb kandungan tak jadi

maybe period